Samenwerken met Moestuin Stekjes

Bij Moestuin Stekjes informeer ik dagelijks bezoekers over de nieuwste moestuin, zaai en klimaat tips. Mijn focus ligt daarom ook op uitsluitend biologische moestuin technieken. Dit doe ik op mijn website, Instagram en Facebook pagina’s. Wil jij als organisatie, merk of magazine samenwerken met Moestuin Stekjes? Ik vertel je graag over alle mogelijkheden.

Samenwerken met Moestuin Stekjes

Neem contact op

contact@moestuinstekjes.nl

Bekijk de nieuwste blogs

Samenwerken met Moestuin Stekjes

Website/blog

Op mijn website kunnen bezoekers alles lezen over biologisch en klimaat neutraal moestuinieren. Dit kan uiteraard overal: op het balkon, in een moestuinbak of in je tuin. Wanneer wij met zijn allen met de natuur samenwerken dan kan je de lekkerste en gezondste groenten, fruit en kruiden verbouwen. Ik wil graag laten zien dat biologische tuinieren eigenlijk helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn. 

Daarnaast blogt Moestuin Stekjes niet alleen over moestuinieren, maar ook over de leukste kamerplanten en alles wat met een groen huis te maken heeft. 

Samenwerken met Moestuin Stekjes

Facebook

Op Facebook deel ik regelmatig de nieuwste blog posts, zaai tips en mijn Instagram posts. Mijn Facebook groeit met de dag en mijn posts worden daarom ook regelmatig gedeeld in verschillende moestuin en kamerplanten groepen. Daarnaast is Facebook handig om verschillende links op te delen. Zo ook misschien wel jouw link van jouw organisatie, merk of bedrijf.

Op Facebook is het ook mogelijk om jouw product in de schijnwerpers te zetten door middel van een post, winactie of story. Neem contact op voor de mogelijkheden!

 

Instagram

Op Instagram deel ik regelmatig leuke foto’s van mijn oogst, de gewassen die ik op dat moment verbouw, de handigste biologische moestuin tips en uiteraard mijn kamerplanten. Dit doe ik onder andere in mijn posts en stories die ik deel met een ruim aantal volgers. Op mijn Instagram probeer ik mee te geven dat je echt geen groenen vingers nodig hebt om toch leuke gewassen en planten te houden.

Wil je jouw product in de schijnwerpers zetten op mijn Instagrampagina door middel van een post, winactie of story? Neem dan gerust contact op voor de mogelijkheden.